Español   Nederlands   English   Deutsch
Sinds 2008 alleen met de beste en verste produkten

Bedrijf

Frutas Luna is gespecialiseerd in de import en export van groenten en fruit van de allerbeste kwaliteit. Het team van Frutas Luna verkoopt niet alleen, maar houdt ook ten allen tijden toezicht op de productie, de oogst, het verpakkingsproces, en het transport, om op die manier een buitengewoon vers produkt van hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen. Een hechte en direkte relatie met de telers wordt hiervoor vooropgesteld, en van hen wordt de beste kwaliteit vereist, om aan de verwachtingen van onze consument te kunnen voldoen. De groenten en het fruit die op de markt gebracht worden door Frutas Luna, voldoen, mede door deze extra zorg, aan de hoogste internationale voedsel eisen en -normen.
Frutas Luna is opgericht in juni 2008 en is sindsdien kenmerkend voor haar hoogwaardige kwaliteit, haar respect voor het milieu en haar werkwijze, die altijd aan de verwachtingen van de markt en haar consument weet te voldoen. Het team van Frutas Luna bestaat uit jonge en professionele medewerkers die jarenlange ervaring in de sector hebben, en elk jaar duizenden tonnen verse produkten in- en verkopen. Frutas Luna beschikt over geavanceerde faciliteiten en een uitgebreid netwerk van telers die voortdurend de beste kwaliteit weten te produceren. Seizoensgebonden groenten en fruit met alle voedingswaarden en de beste smaak.
Een aantal gegevens van het afgelopen jaar:
  • Export en import van paprika´s 45%
  • Export en import van tomaten 12%
  • Export en import van komkommers 8%
  • Export en import van courgettes 5%
  • Export en import van aubergines 28%
  • Export en import van meloenen 1%
  • export en import van watermeloenen 1%
Frutas Luna
Kantoor in Roquetas de Mar- Almería.
Een totaaloppervlak van meer dan 150 hectaren en een hechte samenwerking met de tuinder garanderen een stabiele produktie en kwaliteit.
Wagenpark met koelsysteem.